Συχνές Ερωτήσεις//F.A.Q.

Πείτε μας τους λόγους που σας κάνουν τους ιδανικούς συνεργάτες για να καλύψετε τις μοναδικές στιγμές μας.

1) Για να τύχει η εκδήλωση σας, προσέγγισης προσωπικής, στοχεύοντας στα ιδιαίτερα εκείνα στοιχεία που σας ακολουθούν και χαρακτηρίζουν.

2) Για να μάθετε πριν παντευτείτε ή βαπτίσετε, όλα όσα θα γνωρίζετε μετά, τότε δηλαδή που θα είναι αργά.. Συγκεκριμένα, καθαρά, εύστοχα χωρίς σκιώδεις ή παραπλανητικές περιγραφές. Αποφεύγοντας περιττές χρεώσεις, δεσμευτικά "πακέτα", και δήθεν καλύψεις διογκωμένων και πλασματικών αναγκών.

3) Για να μπορείτε σε κάθε στάδιο της συνεργασίας να ζητάτε προσαρμογή των υπηρεσιών στα πλαίσια των πραγματικών σας αναγκών.

4) Για να αποκτήσετε μόνιμους και αξιόπιστους συνεργάτες (συχνά φίλους) που στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσετε ξανά, ρισκάροντας την επιτυχία μιας ανάλογης νέας συνεργασίας σας.

Αξίζει απλώς να καλύψω ή θα 'πρεπε να επενδύσω στην εικόνα του γάμου και της βάπτισής μου ;

Αν είστε διατεθειμένοι να προσαρμόσετε κάποια (συχνά πολλά) στοιχεία απ' όσα παραδοσιακά λαμβάνουν χώρα κατά την τέλεση του μυστηρίου, την προετοιμασία σας στο σπίτι ή το ξενοδοχείο, την δεξίωση και το γλέντι σας, ακόμα και κατά την φωτογράφιση της "επόμενης μέρας" σας, έτσι ώστε να εξυπηρετείται και να διευκολύνεται η ποιοτική εικόνα που βλέπετε συχνά να διαφημίζεται, ναι αυτό λέγεται "επένδυση" στην εικόνα της ξεχωριστής σας μέρας. Και στ' αλήθεια αξίζει, καθώς οργανώνοντας την εικόνα που συλλέγουμε για παρουσίαση, κατ' ουσίαν οργανώνετε και την εικόνα που "λαμβάνουν" οι καλεσμένοι σας σε όλα τα στάδια. 

Πόσα άτομα απαρτίζουν το συνεργείο σας ;

Όσα κρίνουμε οι ίδιοι, που είμαστε οι πλέον αρμόδιοι να γνωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Με σχεδιασμό από την πρώτη συνέντευξη, μέχρι και την προτελευταία στιγμή και τις όποιες αλλαγές ενσκύπτουν, προτείνουμε και συμφωνούμε σε επιλογές που στόχο έχουν την διευκόλυνση όλων, και την συγκράτηση του κόστους σε επίπεδo υψηλού value for money. Aναφορές πελατών περί της ανάγκης ύπαρξης πολλαπλών συνεργατών ώστε να μην χάνονται σημαντικές στιγμές, είναι χωρίς βάση. Κυρίως γιατί το να συλλέξεις αξιόλογο υλικό από τις εκδήλώσεις όπως οργανώνονται σήμερα, με την τάξη να καταστρατηγείται από δεκάδες τυχαίους παρευρισκόμενους απαιτεί ματιά που διακρίνει και αφήνει έξω "οπτικό θόρυβο", και αφ' ετέρου στιβαρή και σαφή καθοδήγηση χωρίς πολυφωνία και διάσπαση. Συνεπώς η άσκοπη παρουσία λογής "εικονοληπτών", "φωτογράφων", "ηχοληπτών", ή αυτόκλητων και ετερόκλητων βοηθών κάνει τα πράγματα να μοιάζουν ακόμα μεγαλύτερη παραφωνία. 

Κάποιοι γνωστοί μας, άργησαν υπερβολικά να παραλάβουν τα albums από τον γάμο τους. Εσείς μετά από πόσον καιρό θα μας παραδώσετε τα δικά μας;

Ο χρόνος παράδοσης των υλικών σας είναι συνισταμένη των εξής παραγόντων :

1) Της εποχής τέλεσης της εκδήλωσης σας. Πρώιμες εποχές του έτους ευνοούνται, καθώς τα μυστήρια που προηγούνται είναι σαφώς λιγότερα και τα κουράγια των συντελεστών μας για να επεξεργαστούν τα υλικά σας με την προσοχή που τους πρέπει, ακόμα ισχυρά ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

2) Του χρόνου που θα χρειαστείτε ώστε να κάνετε την επιλογή των φωτογραφιών που θα απαρτίσουν τα albums σας. Καθυστερήσεις στην συγκρότηση της λίστας επιλογής, συνεπάγονται πολλαπλάσιες καθυστερήσεις ανταπόκρισης από εμάς, καθώς έχουν παρεμβληθεί καλύψεις τελετών με πελάτες περισσότερο "συνεπείς"  στους χρόνους τους, και την δίκαιη αξίωση να επωφελούνται της προτεραιότητάς τους.

3) Των αναθεωρήσεων στις επιλογές σας ή στον αρχικό σχεδιασμό που σας δειγματίζουμε, των ειδικών επεξεργασιών που τυχόν ζητήσατε, των τυχόν προσαρμογών-διαφοροποιήσεων στα albums δώρα προς τρίτους που επιθυμήσατε.