Fotoplano Photovideography

Αντικείμενο και παρουσία μας

Mε έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, και με δυνατότητα μετακίνησης σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Fotoplano παρέχει υπηρεσίες φωτογράφισης και εικονοληψίας. Με αντικείμενο την φωτογράφιση γάμου, βάπτισης και κοινωνικής εκδήλωσης, την φωτογραφία πορτρέτου, οικογενειακού πορτρέτου, την διαφημιστική, προϊοντική και αρχιτεκτονική φωτογραφία.
Family photography Crete

Η φιλοσοφία μας

Στο Fotoplano πιστεύουμε στην αυθεντικότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της κάλυψης κοινωνικής εκδήλωσης. Στην απλότητα και κομψότητα στις επιλογές. Στην φωτογραφία που θα θυμίζει μετά από χρόνια σ’ εσάς και τους δικούς σας, ποιοι και πώς πραγματικά ήσασταν όταν θελήσατε να αποτυπώσετε εικόνες ζωής.
Προσεγγίζουμε το θέμα με τρόπο που περιγράφει την αλήθεια και όχι την εκάστοτε μόδα. Το αποτέλεσμα που αφορά εσάς και την δική σας ιστορία μόνο. Προκρίνουμε την διακριτική παρουσία όχι μόνο σαν στάση, αλλά και σαν μέσο για την αυθόρμητη προσέγγιση και την διαφοροποίηση από τα τετριμμένα. Εξερευνήστε την Gallery και το Blog του Fotoplano, ζητήστε Προσφορά για τις υπηρεσίες μας, και διαπιστώστε τον λόγο που αξίζει να επενδύσετε στην εικόνα της εκδήλωσης σας.

The portrait of an adorable family in Elounda Crete

Konstantina & Andreas destination wedding in Rethymnon Crete

Marianne & Chris

Katia & Lefteris “East West Coast”

Emma & Stelios an amazing photographic session

Laura & Jason

Nick & Helen the final elopement

Δώρα & Γιώργος σ’ ένα ατέλειωτο γλέντι

Η βάπτιση του Δία στο Ηράκλειο Κρήτης

Panagiotis & Vasiliki wedding in Crete

Βόρειοι και νότιοι

Colorful&amusing&unforgettable

FOTOPLANO

Όταν σβήσουν τα φώτα της γιορτής, όταν κοπάσουν οι φωνές και τα γέλια, όταν όλα δείχνουν πως τέλειωσαν, οι μνήμες ψάχνουν τρόπο να ξαναζωντανέψουν. Τότε έρχεται η ώρα της φωτογραφίας. Να αποδείξει πως είναι σημαντικότερη ακόμα κι από τα γεγονότα.

 

Take a look at our Galleries. Find out the reason to trust us for grabbing your valuable moments.

Search in our Blog for a deeper view in extended photographic news and material.

Find us on Google map and ask for an offer.